Online ticketing

DIENST

De onderneming biedt een aantal formules aan waaronder een GRATIS online ticketverkoop, hier betaal je als organisatie dus letterlijk 0,00€ voor!

MOTIVATIE

Het idee groeide vanuit een lach; een broer en zus stichtten The Distillery, beseffende dat als men zich ergens écht aan toewijdt, men veel kan bereiken. Vanuit die grondgedachte stelden ze een team samen waarvan de leden een unieke band vormen, gebaseerd op vriendschap & de gedrevenheid om de beste te willen zijn in wat hij of zij doet.

De visie bestaat voornamelijk uit een online voorverkoop aan lage prijs onder het motto "voor en door studenten".


 

DJ

Thomas Vancoppernolle, 21-jarige allround DJ, based in Gent. Na het winnen van een aantal grote contests in en rond het Gentse, raakte hij in een stroomversnelling die hem in contact bracht met onder andere Jay Hardway, Sandro Silva en 2Empress. Met zijn vijf jaar ervaring achter de decks is hij ongetwijfeld een vaste meerwaarde op elke affiche.

STIJL

Commercieel, Urban, Dance

REFERENTIES

Dance D-Vision, Sportpaleis, Clockwork Festival (Topradio), BoardX, Kokorico, Culture Club, Bocca, Flora Beats, Brielpoort, Overpoort (Gent),...

Kleding

"Tes woar da we chauviniste zijn, we’n uuk azuu’n schuune stad. Wulder kumme der dus nie oan doen!"  

 

Negenduust is hèt kledingmerk bij uitstek voor Gentenaars en sympathisanten. Het wordt zoveel mogelijk op ethische en ecologische wijze geproduceerd en is een must-have in de kast van elke Gentenaar.

Thanks to de mensen van Negenduust maken wij foto's en video's in een zalige outfit! 

ALPHA PHOTOGRAPHY © 2020